fbpx
Home / Zakelijk

Reseller worden?

Wil jij onze notebooks aan gaan bieden in de (online) winkel? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden of bekijk ons storefront op Orderchamp.

Geef een 1844Notebook als zakelijk cadeau

Verras je zakelijke relaties of medewerkers met een leren notebook. We kunnen de boeken helemaal personaliseren naar jouw wensen of bedrijfshuisstijl. Al vanaf kleine oplages mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Casus: Redmatters

Voor marketingbureau Redmatters mochten we een oplage gepersonaliseerde notebooks maken. We drukten het logo in de omslag en ook de hoes en bewaardoos werden gepersonaliseerd. De inhoud van de boekjes had het Redmatters logo én zelfs het rode leeslint was in lijn met de huisstijl gemaakt.

Zakelijk het mooiste notebook schenken?

Niet alleen voor jezelf, maar ook als persoonlijk relatiegeschenk. Met onze notebooks geeft je niet alleen een fysiek cadeau, maar ook een herinnering. Handgemaakt, dus personaliseer hem zoals jij het wil.

Wat 1844 Notebooks uniek maakt

Hoge kwaliteit

Wij werken met dik, mooi leer in verschillende kleuren en met zuurvrij Munken papier.

Handgemaakt

Onze handbinder maakt elk notebook met veel zorg en liefde; hij snijdt het leer, maakt de preeg, brocheert en naait de boekjes ineen.

Unieke beschermhoes

Elk boekje wordt geleverd in een luxe, unieke beschermhoes. Zo gaat jouw notebook nog langer mee.

Ook vegan notebooks

Liever geen leer? Onze vegan notebooks zijn 100% diervrij, geproduceerd in Nederland en gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Meer te weten komen?

Vragen, of benieuwd naar de mogelijkheden? De meest gestelde vragen hebben we samengevoegd in een mooi overzicht. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan