Unieke notebooks

Met vakmanschap & liefde gemaakt

Met zorg en hoogwaardige materialen maken wij handmatig gepersonaliseerde notitieboekjes.

Elk boekje is uniek en kan op basis van verschillende persoonlijke keuzes samengesteld worden, zoals:

  • de bedrukking van het papier: gelinieerd, geruit, blanco of gecombineerd
  • het aantal pagina’s
  • de kleur van de leren omslag
  • de persoonlijke preeg (bedrukking) op de voorkant

Handgemaakt

Onze handbinder maakt met veel zorg en liefde voor de materialen de boekjes; hij snijdt het leer, maakt de preeg, brocheert en naait de boekjes ineen.

Hoge kwaliteit materialen

Wij werken met dik mooi leer in verschillende kleuren en zuurvrij Munken papier.

Uniek & gepersonaliseerd

Maak je eigen boekje uniek; kies de bedrukking van je papier, het aantal pagina’s, de kleuren van de omslag en de preeg voor op de omslag.

Luxe verpakking 

Wij verpakken je notitieboekje in een mooi foedraal met een garantieverklaring en een persoonlijk kaartje.

De handbinder

Met vakmanschap & liefde gemaakt

Onze handbinder brocheert het notitieboekje aan de hand van de door jou gemaakte keuze. Hij kiest het juiste leer, snijdt het op maat en drukt de preeg op de cover en achterkant, waarna hij het boekje in elkaar naait.

Wij verpakken de notitieboekjes en planners in een mooi gedrukte foedraal. Ook krijgt elke notitieboekje een uniek nummer. Dit nummer is online te registreren, waardoor wij weten welk boekje van wie is. Indien dit boekje gevonden wordt, zorgen wij dat het wordt terugbezorgd.

1844 Notebooks

Handgemaakt in Nederland

In 1844 startte Isaac Wedding met een uitgeverij vanuit een klein pandje in het centrum. Hij drukte met veel aandacht nieuws en verhalen. Sindsdien is de passie voor het creëren van mooie papieren uitgaven altijd binnen het bedrijf doorgegeven.

Nu, 175 jaar later, zijn wij nog even gedreven om onze klanten de beste tools te geven voor hun ideeën, notities en plannen. Daarom maken wij met veel zorg handgemaakte, gepersonaliseerde notitieboekjes.

Materialen en kleuren

Hoogwaardig leer, mooi glad papier en flexibel

Ontdek de 5 prachtige warme kleuren; bruin, crème, zwart, rood en groen van onze notitieboekjes. De omslag is van dik leer en elke levering en kleur heeft een eigen unieke uitstraling.

Het ongestreken, gladde oppervlak van het Munken papier zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De mooie notitieboekjes zijn sterk en flexibel; het boekje blijft bij gebruik openliggen.

Taupe

echt leer

Midnight Black

echt leer

Forest Green

echt leer

Sandbrown

echt leer

Redorange

echt leer