fbpx

Duurzame notitieboekjes

Op zoek naar een duurzaam notitieboekje? Alle onze notebooks worden met de hand in Nederland gemaakt. Wat ecologie en duurzaamheid betreft biedt een vegan notitieboekje grote voordelen. Naast dat het notitieboekje 100% diervrij is, is het ook van milieuvriendelijke materialen gemaakt.

Je stelt jouw vegan notitieboekje hier zelf samen:

  • Kies de kleur van de omslag
  • Kies het aantal pagina’s
  • Kies de inhoud: blanco, lijntjes, ruitjes of gemixt
  • Kies de titel voor je boek
Duurzame notitieboekjes

Wij geloven dat een mooi duurzaam notitieboek een verrijking is in je leven en niet alleen omdat ze praktisch zijn. Met een 1844 Notebook heb je een tool om rust te creëren in je leven, orde te scheppen en je doelen en dromen vorm te geven.

Notitieboek op maat
Bij ons stel je jouw notitieboek helemaal zelf samen zodat het naadloos aansluit bij je leven. Kies het materiaal, de kleur van de omslag, de inhoud en laat ons jouw naam of bedrijfsnaam op de omslag imprinten. Ben je op zoek naar een planner voor 2023? Of juist een blanco notitieboek om in te journalen? Bij ons vind je altijd een notebook dat bij je past. Zo wordt het notitieboek een verlengde van jezelf!

Notitieboeken handgemaakt
Al onze notitieboeken worden met de hand gemaakt. Daardoor is elk luxe notitieboek uniek. De liefde die wij in ons product stoppen voel je. Of het nou gaat om een gelinieerd notebook of een navulbare travel journal.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan