fbpx

Handige planner voor 2023

Onze luxe planner helpt je bij het maken van een overzichtelijke dagindeling. In deze planner plan je door alles te noteren wat er die dag gedaan moet worden. Welke taken je die dag af moet krijgen, wie je nog moet bellen of mailen, welke dingen je nog moet voorbereiden. Dit alles plan je makkelijk in het tijdschema. Ook is er een duidelijk jaaroverzicht aan de planner toegevoegd zodat het voor jou heel overzichtelijk wordt. Doordat onze planner ongedateerd is, verspil je geen bladzijdes en kan je beginnen wanneer jij dat wilt.

Je stelt hier jouw planner zelf samen:
Kies het materiaal: vegan of leer | Kies de kleur van de omslag | Kies de titel van je planner

Planner voor 2023

Een planner is een mooie aanvulling op je digitale agenda. Het opschrijven van je afspraken en to do’s geeft rust en overzicht.

Planner 2023
Onze planners zijn tijdloos. Je kunt beginnen wanneer je wilt en er is genoeg ruimte voor het vastleggen van een heel kalenderjaar. We werken met een handige weekplanner met ruimte voor belangrijke telefoontjes en acties.

Stel je planner zelf samen
Je kunt jouw planner zelf samenstellen. Zo kies je het materiaal, leer of vegan, en of je de planner wilt personaliseren met je naam of bedrijfsnaam. Zo is elke planner uniek!

Handgemaakte planners
Al onze planners worden met de hand gemaakt door onze boekbinder. Er zit veel liefde en vakmanschap in het proces van het produceren van onze boeken en dat zie en voel je! Alleen de beste materialen worden gebruikt.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan